У Києві на Поштовій площі, завершення реконструкції якої заплановане до Дня незалежності, з'являться сходи з виходом до Дніпра. Про це пише газета «Сегодня».

«Від фонтану ми плануємо облаштувати широкі сходи до набережної, в одеському стилі, а-ля Потьомкінська, з красивими кованими ліхтарями», - заявив архітектор Андрій Миргородський.


 
Як пише видання, зараз поруч з річковим вокзалом робітники займаються мощенням набережної. Будівля вокзалу - у приватній власності, і в якій функції він відродиться після реконструкції, невідомо.

«Були варіанти готелю, торгово-офісного центру, галереї. Хоча його початкова функція - річковий вокзал з рестораном - найефективніша з точки зору містобудування», - вважає Миргородський.

Він упевнений, що рано чи пізно місту знадобиться такий вокзал. На Дніпрі у повній мірі відродять рух річкових трамваїв і рейси круїзних кораблів.

Нагадаємо, 25 травня було відкрито автомобільний рух по естакаді з вулиці Володимирський спуск на вулицю Набережно-Хрещатицька на Поштовій площі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

341