На Рівненщині правоохоронці затримали лікаря за збут наркотиків, повідомляє сектор зв'язків з громадськістю обласного управління міліції.

«27-річний співробітник одного із медичних закладів Рівного займався збутом марихуани. Медика затримали на території лікарні саме при продажу семи грамів зілля», - йдеться у повідомленні.

Вилучену речовину направлено на дослідження в експертно-криміналістичний центр.

За фактом збуту відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів) Кримінального кодексу України. Підозрюваний утримується під вартою у Рівненському ізоляторі тимчасово утримання. За такі дії законодавством передбачене покарання у вигляді позбавлення волі від шести до десяти років з конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

«Сам затриманий не тільки не заперечує факту збуту наркотичної речовини, а й підтверджує, що неодноразово перебував на робочому місці під дією наркотиків», - йдеться у повідомленні.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

216