На цьому тижні позачергове засідання Верховної Ради не відбудеться. Про це у коментарі «ВВС Україна» заявив перший заступник голови парламентської фракції Партії регіонів Михайло Чечетов.

За його словами, на зустрічі лідерів парламентських фракцій з Президентом, яка має відбутися на цьому тижні, буде обговорюватися питання конструктивної роботи Верховної Ради, і подальша тактика Партії регіонів буде залежати від результатів цієї зустрічі.

«На цьому тижні ми робимо паузу, а у вівторок -18 червня - прийдемо на засідання... Якщо у вівторок засідання відбудеться, значить, працювати. Якщо опозиція продовжить блокування роботи парламенту, ми просто перейдемо в інше приміщення і будемо змушені провести сесію без них. Всі необхідні для країни рішення будуть прийняті», - сказав Чечетов.

Він уточнив, що Партія регіонів не ініціюватиме проведення позачергового засідання парламенту, навіть якщо лідери опозиційних фракцій відмовляться зустрічатися з Президентом.

Нагадаємо, наприкінці минулого пленарного тижня представники опозиційних фракцій блокували роботу парламенту.

Голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що ПР ініціює проведення позачергового пленарного засідання парламенту наступного тижня.

У понеділок Янукович на зустрічі з головою Верховної Ради Володимиром Рибаком заявив про згоду зустрітися з лідерами парламентських фракцій на цьому тижні.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

252