Голова Київської міськдержадміністрації Олександр Попов не заперечує, що на окремих територіях столиці однією із причин зсувів стала хаотична і неконтрольована забудова, здійснювана в попередні роки. Про це голова КМДА сказав журналістам.

Попов не уточнив конкретні адреси, однак зауважив: «У нас кілька зсувів відбуваються саме там, де є приватна забудова, хаотична, у свій час не проконтрольована. Це відбулося у попередні роки, і це викликає серйозну стурбованість».

Шукати винних, на його переконання, це гаяти марно час, оскільки влада міста повинна, перш за все, зробити все, щоб не допустити ніяких «людських проблем, жертв тощо, не допустити обвалу цих будинків», повідомляє «УНІАН».

«Хоча у нас є дуже масштабні території, де, на мою думку, це просто - не хочу на попередню владу говорити - але цього категорично не можна було допускати. Категорично. Ми спровокували ситуацію, яка ще багато років буде нас наздоганяти», - зазначив голова КМДА.

Нагадаємо, Київська міська державна адміністрація оголосила надзвичайну ситуацію регіонального рівня на території схилів Дніпра від Володимирської гірки до Ландшафтного парку в Печерському районі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

173