Вдень у центрі Києва 28-річний чоловік зірвав з дівчини золотий ланцюжок. Як повідомляє відділ по зв'язках з громадськістю головного управління Міністерства внутрішніх справ України, через десять хвилин зловмисника впіймали.

Як зазначають правоохоронці, 19-річна дівчина прогулювалася по Хрещатику. Раптом вона почула біль в області шиї, а коли почала розтирати хворе місце, зрозуміла, що з неї зірвали прикрасу.

Неподалік знаходилися співробітники міліції, які бачили подію і те, як зловмисник спокійно пішов далі. Щоб не злякати злодія, правоохоронці пішли йому назустріч. Коли вони порівнялися, правоохоронці запропонували, щоб той віддав дівчині її річ. Злодій спробував позбутися від ланцюжка, однак вона зачепилася за тканину і повисла на штанях.

Як з'ясувалося, 28-річний киянин у кінці 2012 року вийшов з в'язниці. Слідчим відділом Шевченківського райуправління столичної міліції розпочато кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу України «Грабіж». За даний злочин передбачено покарання у вигляді ув'язнення на термін від 4 до 6 років.

Правоохоронці впевнені, що від його рук постраждало набагато більше громадян, і пропонують звертатися в МВС.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

149