У Тернопільській області вболівальники збірної Польщі з футболу побили місцевого жителя.

Як повідомляє «УНІАН» з посиланням на обласне управління міліції, вночі 8 червня на автозаправці неподалік від Чорткова зупинився автобус з польськими вболівальниками, які поверталися додому після виїзного матчу збірної Польщі зі збірною Молдови. За попередніми даними, конфлікт спровокувало те, що поляки не відразу розрахувалися за взятий товар, а коли місцевий житель звернув на це увагу вболівальників, вони його штовхнули.

Обурений такими діями житель села Нгірянка, 1968 року народження, підійшов до автобуса поляків і вдарив по ньому каменем. Після цього на нього накинулися вболівальники і стали бити. Після бійки потерпілого доставили в обласну лікарню з переломом щелепи та іншими травмами.

Співробітники міліції, які прибули на місце конфлікту, відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Після того як хуліганські дії були зафіксовані, поляків відпустили і вони поїхали додому.
Триває досудове слідство.

Як зазначили в секторі громадських зв'язків, потерпілий українець вже не має претензій до своїх кривдників, після конфлікту вони помирилися.

Нагадаємо, збірна України з футболу в рамках відбіркового турніру на Чемпіонат світу 2014 року 8 червня на виїзді виграла у збірної Чорногорії 4:0. Збірна Польщі, яка є одним з головних конкурентів збірної України на вихід з групи, втратила очки в Молдові, зігравши на виїзді внічию 1:1.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

261