Державний академічний Большой театр не став продовжувати контракт з артистом Миколою Цискарідзе.

«Микола Цискарідзе отримав повідомлення про непродовження обох термінових контрактів», - заявила газеті прес-секретар театру Катерина Новікова.

Сам Цискарідзе та його адвокат поки відмовляються від коментарів, зазначає видання. Як нагадує газета, у квітні Цискарідзе повідомив, що термін обох його контрактів закінчується 30 червня.

Раніше Новікова повідомила РІА «Новости», що Цискарідзе працює в ДАБТ як прем'єр (формально за безстроковим контрактом) і педагог-репетитор (на півставки, контракт закінчується влітку).

Протистояння між керівництвом театру і танцівником загострилося після нападу на художнього керівника балетної трупи Сергія Філіна у січні цього року. Тоді в ЗМІ пройшла інформація, що Цискарідзе міг бути причетним до події. Деякі видання повідомили, що, на думку танцівника, прес-служба і гендиректор театру Анатолій Іксанов використовують ситуацію в особистих цілях, звинувачуючи людей, що працюють в театрі, в причетності до цієї трагедії. Адміністрація ДАБТ заявляла, що не веде кампанії проти Цискарідзе.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

184