Прокуратура Київської області серед інших версій катастрофи літака Як-52 під Києвом розглядає і замах на вбивство. Про це пише газета «Сьогодні».

Як повідомляється, перший заступник начальника Держміграційної служби, генерал-майор запасу Віктор Шейбут з важкими травмами (переважно удари) зараз перебуває у київській лікарні. У недавньому минулому Шейбут очолював податкову міліцію України (підрозділ Державної податкової адміністрації), а до цього очолював у податковій управління по боротьбі з податківцями-корупціонерами. Крім того, деякий час він був начальником управління і в СБУ, тому в прокуратурі Київської області сказали, що серед інших версій розглядають і замах на вбивство, адже фактично у чиновника могли залишитися недоброзичливці.

Втім, кримінальне провадження поки що відкрили за статтею «Порушення правил безпеки руху або експлуатації повітряних суден», але його в будь-яку хвилину можуть перекваліфікувати. «Розглядаються такі версії катастрофи як несправність літака і замах на вбивство», - сказали виданню в прокуратурі Київської області.

Як повідомляв ForUm, 8 червня внаслідок падіння літака під Києвом загинув пілот і постраждав пасажир, якого у важкому стані з діагнозом політравма госпіталізували в одну з лікарень Києва.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

206