У неділю, 9 червня, у зв'язку з повідомленням про замінування будівлі залізничного вокзалу ст. «Одеса-Головна» було евакуйовано 1120 пасажирів і персоналу вокзального комплексу. Про це повідомляє прес-служба управління МВС України на Одеській залізниці.

На місці події були задіяні співробітники міліції, СБУ, ДСНС. Приміщення залізничного вокзалу і прилегла територія були обстежені фахівцями вибухотехнічної служби. У результаті ніяких вибухових пристроїв і вибухових речовин не виявлено.

Відбулася затримка руху двох поїздів, а саме: сполученням «Одеса-Ізмаїл» - на 38 хвилин, електропоїзда «Одеса-Колосівка» - на 15 хвилин.

О 17.00 роботу залізничного вокзалу Одеси було відновлено.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці вживають заходів щодо встановлення особи правопорушника і притягнення його до відповідальності згідно з чинним законодавством України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

180