Вагітна актриса, яка повідомила ФБР про те, що її чоловік розсилав листи з рицином, сама опинилася під підозрою. 35-річній Шеннон Гес Річардсон (Shannon Guess Richardson) пред'явлено звинувачення в розсилці небезпечної кореспонденції президенту США, повідомляє «Lenta.ru» з посиланням на «Associated Press».

Річардсон заарештували раніше у п'ятницю. Вона звинувачується в тому, що відправила листи з отруйною речовиною президентові Бараку Обамі, меру Нью-Йорка Майклу Блумбергу і в громадську організацію «Мери проти нелегальної зброї» у Вашингтоні. У листах містилися погрози на адресу прихильників обмеження прав американців на володіння зброєю. Якщо матір п'ятьох дітей у віці від 4 до 19 років визнають винною, їй може загрожувати до десяти років позбавлення волі.

Адвокат чоловіка Річардсон розповів агентству, що його клієнт подав на розлучення, у зв'язку з чим дружина могла спробувати підставити його. Натеніел Річардсон (Nathaniel Richardson), 33-річний колишній військовий, висловив задоволення тим, що дружину заарештували. Їхня спільна дитина має з'явитися на світ у жовтні. Четверо з п'яти дітей Річардсон від попереднього шлюбу жили з нею, з ким вони залишаться, невідомо.

У будинку Річардсон у Нью-Бостоні на північний схід від Даласу ще в середу були проведені обшуки, проте чи знайшли слідчі які-небудь докази, не відомо. Незадовго до п'ятничного засідання суду жінка відвідала лікарню, але цілі її візиту агентству з'ясувати не вдалося.
Як повідомляв ForUm, у квітні американські спецслужби перехопили листа з «підозрілою речовиною», адресований президенту США Бараку Обамі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

427