Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків з 31 травня по 7 червня.

«Я хотів би, щоб ніхто нас не лякав, і ми самі себе не лякали тим, що ми підписуємо», - Президент України Віктор Янукович про підписання меморандуму з Митним союзом.

«Підписаний меморандум - це заручення з Митним союзом», - лідер фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк про підписання меморандуму з Митним союзом.

«Я думаю, що Президент з радістю прийшов би до парламенту, виступив би перед депутатами, як не раз це робив, але за умови, щоб його послухали, а не дико улюлюкали і кричали в залі», - лідер фракції ПР Олександр Єфремов про те, що Президент Віктор Янукович прийде до парламенту, якщо опозиція буде його слухати.

«Якщо всі рвонуть в менеджери, юристи, економісти - це дуже важливі спеціальності, але тоді хто створюватиме фундамент нашого благополуччя, матеріального виробництва, хто працюватиме в області IT-технологій?» - прем'єр-міністр Микола Азаров про те, що представники шкіл повинні включатися в проекти профорієнтації.

«У нас Туреччина неможлива. Від потрясінь у країні, як у Туреччині, виграють тільки пройдисвіти», - регіонал Михайло Чечетов про те, що турецький сценарій неможливий в Україні.

«Необхідно навчитися гідно програвати, а не шукати нюанси», - лідер фракції ПР Олександр Єфремов про програш кандидатів від опозиції на місцевих виборах.

«Йдеться про абсолютно прагматичні національні інтереси України, які зараз захищає, на жаль, Президент сам, замість того щоб мати за спиною підтримку українського парламенту, українського суспільства», - представник Президента в парламенті Юрій Мірошниченко про те, що Януковичу доводиться самому захищати національні інтереси.

«Інтриги, які навколо цього плетуть деякі політичні сили, - ми вже до них звикли. За рахунок інтриг не житиме країна, не житиме жодна сім'я, жодне місто, жоден регіон, а тільки за рахунок наполегливої ​​праці продуманої, за рахунок єднання, а не розбрату, який намагаються зробити політики», - Президент Віктор Янукович про супротивників підписання меморандуму з МС.

«Ви займаєтеся обманом людей, я не хочу брати в цьому жодної участі», - лідер фракції ПР Олександр Єфремов про велику кількість зареєстрованих законопроектів щодо обмеження пільг і недоторканності нардепів.

«Скажіть, будь ласка, що пов'язує сьогодні свободівців і неофашистів Німеччини? Бажання повторити події 30-40 років?» - регіонал Нестор Шуфрич про зустріч між представниками партії «Свобода» та Націонал-демократичної партії Німеччини.

«Замість книг повинен виступити сам Президент, а не надсилати сюди підручники», - нардеп від фракції «Батьківщина» Андрій Пишний про щорічне послання Президента, яке роздали нардепам.

«Ми залишили ці книги, щоб стукати, якщо нардепи будуть виступати російською мовою. Ці книги товсті, для цього підходять. Вони об'ємом, як два «Кобзарі», - народний депутат від фракції «Свобода» Богдан Бенюк про те, як буде застосовуватися послання Президента.

«Кроки опозиції з цього приводу свідчать про те, що креатив у них вичерпався», - регіонал Ярослав Сухий про блокування опозицією роботи ВР у зв'язку з вимогою запросити до парламенту Президента Віктора Януковича для зачитування щорічного послання.

 
«Якщо Кличко поводився більш-менш пристойно, висловлюючи свою точку зору, то Яценюк почав займатися буквально вандалізмом - висмикувати і ламати мікрофон», - лідер фракції ПР Олександр Єфремов про поведінку опозиціонерів біля робочого місця спікера ВР Володимира Рибака.

 
«Навіщо купувати когось, хто не працює на нашу користь?» - лідер фракції ПР Олександр Єфремов називає обманом заяву представників опозиції, що Партія регіонів «перекуповує» їхніх депутатів.

«Якщо ховатимуться десь по норах, як шкідливі коти, знайдемо їх і там», - лідер фракції «Свобода» Олег Тягнибок про те, що опозиція дозволить проводити засідання Ради тільки законним способом.

«Дуже дивно, що лідер політичної сили, як шпана на вулиці, вплутався в бійку», - регіонал Володимир Олійник про лідера фракції «Батьківщина» Арсенія Яценюка, який вплутався в бійку у ВР.

«Можна опускати завісу і викидати чорний прапор», - регіонал Михайло Чечетов про те, що вихід нардепів із фракції «Батьківщина» загрожує їй розколом.

«Я не знаю, скільки у фракції покидьків, і не можу зазирнути кожному в душу. Я знаю, що люди, які клянуться на Біблії, повинні мати в собі щось людське», - лідер фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк про нардепів, які покинули її ряди.

«Моє здоров'я не таке гарне, як хотіла б сім'я і друзі, але не таке погане, як хочуть мої вороги», - екс-міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко про своє здоров'я.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

607