Україна приділяє велике значення розвитку торговельно-економічних відносин з Республікою Сербія.

«Сербія для України є ключовою країною на Балканах», - сказав Президент України Віктор Янукович під час виступу на українсько-сербському діловому форумі в Белграді, повідомляє прес-служба Глави держави.

На переконання Януковича, рівень товарообігу між Україною і Сербією може бути збільшений за рахунок пошуку нових форм взаємодії, вдосконалення умов для ведення підприємницької діяльності, а також заходів з підтримки середнього та малого бізнесу.

Президент підкреслив, що потенціал двосторонньої співпраці в інвестиційній сфері залишається практично нереалізованим, «про що свідчить незначний обсяг прямих інвестицій з Сербії в економіку України - всього 42 мільйони доларів США».

Янукович висловив надію, що вже цього року обсяги торговельно-економічного співробітництва між країнами почнуть зростати. «Сподіваюся, що завдяки цілеспрямованим спільним діям цього року ми зможемо вийти на стійкий тренд зростання обсягів торговельно-економічного співробітництва між нашими країнами», - зазначив Президент України.

Нагадаємо, Президент України Віктор Янукович перебуває з офіційним візитом у Республіці Сербія.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

283