Прем'єр-міністр Микола Азаров здивований ставленням опозиції до послання Президента Віктора Януковича до Верховної Ради. Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Мене найбільше вразило те, як поставилися так звані опозиціонери до щорічного послання Президента. Вони цей серйозний фундаментальний документ навіть не стали читати. Можливо, з причини недостатньої освіти і підготовленості, а може тому, що їм це нецікаво. У кожному разі, дивно для політиків такого рівня таке ставлення до документа, де міститься аналіз поточної соціально-економічної ситуації в країні, а також заходи з розвитку країни, запропоновані Президентом», - зазначив Азаров.

При цьому він висловив нерозуміння позиції політиків у парламенті. «Але якщо це не цікавить наших опозиціонерів, тоді дозволено поставити запитання: що тоді для них важливо і цікаво?» - підкреслив Азаров.

Як раніше повідомляв ForUm, Президент України Віктор Янукович у письмовій формі звернувся зі щорічним посланням до Верховної Ради.

Перед початком засідання послання було роздано депутатам, але депутати від опозиції на знак протесту проти ненадання Президентом послання особисто склали книги на трибуні парламенту та в ложі Президента. Опозиція заблокувала трибуну Верховної Ради України, вимагаючи особистої присутності Януковича в парламенті.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

573