Державтоінспекція звертається до водіїв з проханням бути уважними та обережними у зв'язку з ускладненням погодних умов. Про це йдеться у повідомленні прес-службі Департаменту ДАІ МВС України.

«За прогнозами Гідрометцентру, 7-9 червня в Україні збережеться дощова погода, в окремих районах можливий град та шквали 15-20 м/с, на Прикарпатті, у більшості південних, Вінницькій, Кіровоградській та Дніпропетровській областях пройдуть місцями сильні дощі», - йдеться у повідомленні.

У наступні дві доби, 8-9 червня, місцями, у Карпатському регіоні всюди, короткочасні дощі, грози, у західних областях місцями град, шквали 15-20 м/с (переважно вдень). Лише у північних, більшості східних, Полтавській, Черкаській областях без опадів.

У ДАІ нагадали, що у дощ, а особливо з настанням темряви, водіям і пішоходам рекомендується обов'язково виділити себе на дорозі. Водії повинні заздалегідь включити на своїх автомобілях габаритні вогні, ближнє світло фар або протитуманні фари, а пішоходи - по можливості використовувати світлий одяг і світловідбивальні елементи, що дозволить водіям здалеку їх побачити на дорозі і вжити відповідних заходів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

780