За фактом дорожньо-транспортної пригоди у Житомирі за участю співробітника міліції проводиться перевірка.

Як повідомляє Управління МВС України в області, ДТП сталося вчора, 6 червня, близько 12:35 на вул.Ватутіна.

За попередніми даними службової перевірки, водій Daewoo Lanos, працівник районного відділу міліції, рухався в лівій смузі по вул.Ватутіна від проспекту Миру в напрямку вул.Щорса обласного центру. В цей час водій ВАЗ-2107, житель смт Миропіль Романівського району, слідуючи у попутному напрямку, в середній смузі руху почав здійснювати маневр розвороту вліво.

Щоб уникнути ДТП, співробітник міліції застосував екстрене гальмування, проте уникнути зіткнення транспортних засобів не вдалося.

Внаслідок ДТП 32-річна дружина міліціонера отримала тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, забою головного мозку та шийного відділу хребта і госпіталізована у відділення інтенсивної терапії обласної лікарні.

Двох пасажирок автомобіля «ВАЗ-2107», 1979 року народження та 1994 року народження, доставили у лікувальний заклад. Після обстеження у них виявлені тілесні ушкодження у вигляді забоїв шийного відділу хребта, проте госпіталізації потерпілі не потребували.

Обидва автомобілі отримали механічні пошкодження.

Водії пройшли медичний огляд щодо вживання алкогольних напоїв і наркотичних засобів. Згідно з висновками експертів, обидва були тверезими.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

220