Фракція Партії регіонів ініціює проведення позачергового пленарного засідання парламенту наступного тижня. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, на брифінгу заявив голова фракції ПР Олександр Єфремов.

«Я дав відповідне доручення зібрати необхідну кількість підписів, щоб провести позачергове засідання. Як тільки підписи будуть зібрані, ми проведемо це засідання тоді, коли вважатимемо за потрібне», - зазначив він.

Відповідаючи на уточнююче запитання кореспондента ForUm'у, буде це засідання для всіх парламентаріїв чи тільки для більшості, Єфремов відповів: «Це буде засідання для тих, хто бажає працювати над законодавством, а не для тих, хто влаштовує незрозуміло що у сесійній залі і зриває нам роботу».

Крім того, за його словами, сьогодні більшість не планує проводити виїзне засідання. «Сьогодні ми нікуди не поїдемо», - підсумував регіонал.

Нагадаємо, 6 червня парламентарії від опозиції заблокували трибуну Верховної Ради України і зажадали, щоб Президент Віктор Янукович особисто прийшов до парламенту і виступив зі щорічним посланням.

Сьогодні блокування ВР продовжилося.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

269