Президенту України Віктору Януковичу тепер вже немає необхідності виступати зі щорічним посланням у Верховній Раді. Про це журналістам сказав представник Президента у ВР, народний депутат від фракції Партії регіонів Юрій Мірошниченко.

За його словами, юридичної необхідності виступу Президента у ВР немає, оскільки він вже передав до парламенту своє послання.

«Але готовність до діалогу з боку Президента присутня», - запевнив Мірошниченко.

За його словами, необхідно порадитися: запропонує Президент запросити лідерів фракцій до діалогу, чи, можливо, все ж прийде до парламенту, повідомляє «УНІАН».

«Це буде залежати від того, наскільки самі депутати Верховної Ради щирі у своєму прагненні почати цей діалог», - сказав Мірошниченко.

Він запевнив, що Януковичу повідомлять про нинішню ситуацію в парламенті, однак зараз його реакції немає, оскільки він перебуває з візитом у Сербії. «На початку наступного тижня голова Верховної Ради доповідатиме про ситуацію у парламенті, і я думаю, що ми отримаємо чітку однозначну відповідь з боку Президента», - сказав Мірошниченко.

Нагадаємо, сьогодні, 6 червня, Президент Віктор Янукович у письмовій формі звернувся зі щорічним посланням до Верховної Ради.

Примірники послання розклали вранці на робочих місцях у сесійній залі парламенту. Депутати від опозиції демонстративно склали на трибуні ВР свої екземпляри.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

216