Молодшого сина народного депутата від фракції «Батьківщина», голови Меджлісу кримськотатарського народу Мустафи Джемільова Хайсера Джемільова перевели до психіатричної лікарні.

Хайсера перевірять на осудність, щоб вирішити, судити його чи лікувати. Зараз він перебуває в окремій палаті і не приймає ніяких медикаментів.

«Хайсера тільки-тільки до нас привезли, зараз будемо його спостерігати. Поки складно що-небудь сказати. Експертиза займе близько місяця, але, можливо, її продовжать», - розповіло газеті «Комсомольская правда в Украине» джерело у психіатричній лікарні.

За словами джерела, Хайсер Джемільов поводиться цілком нормально: він не схильний проявляти агресію або ж бажання покінчити з собою.

Як повідомляв ForUm, 32-річного Хайсера Джемільова затримали 27 травня на місці вбивства - у дворі його будинку у Бахчисараї. Від пострілу в голову загинув місцевий житель, 44-річний Февзі Едемов - будівельник, який іноді допомагав родині лідера меджлісу. Міліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

28 травня Київський районний суд Сімферополя обрав для молодшого сина лідера Меджлісу кримськотатарського народу, народного депутата Мустафи Джемільова - Хайсера, підозрюваного в убивстві чоловіка, запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 60 днів. Повідомлялося про намір змінити цей запобіжний захід.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

204