На вулиці Щербакова, 55, у Шевченківському районі Києва реконструюють тепломагістраль №2 РК «Нивки» на ділянці від ТК 207 до ТК 214. Як повідомляє прес-служба КМДА, підписано відповідне розпорядження КМДА, яким «Київенерго» доручено здійснити за свій рахунок реконструкцію тепломагістралі з розриттям проїжджої частини внутрішньоквартальних проїздів.

Згідно з повідомленням, 5 червня будівельники розпочали земляні роботи, демонтаж труб і залізобетонних конструкцій, які триватимуть до 17 червня. З 7 червня по 25 вересня буде проведено монтаж трубопроводів та будівельні роботи. Паралельно відбуватиметься зворотна засипка та благоустрій територій. Пуск теплоносія планується здійснити 15 жовтня.

Після завершення робіт обов'язково буде відновлено покриття проїжджої частини та тротуарів на ділянках в межах розриття, зазначають у КМДА.

Після завершення робіт все майно буде зараховане до комунальної власності територіальної громади міста з подальшою передачею у володіння та користування «Київенерго».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

184