Верховна Рада виконає всі поставлені перед нею завдання, що стосуються євроінтеграції України. Про це, вітаючи журналістів з професійним святом, заявив голова парламенту Володимир Рибак.

Зокрема, за його словами, Закон «Про прокуратуру» буде розглянутий парламентом у вересні або жовтні цього року.

Рибак повідомив, що сьогодні провів зустріч з представниками Польщі, і вони піднімали питання ув'язнення екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.

«Я сказав, що в рамках парламенту його можна розглядати тільки після зміни законодавства. Я двічі ставив це питання Раді, але навіть представники меншості не всі голосували», - сказав він.

«Ніхто не радіє, що жінка сидить у в'язниці, радості від цього немає, у мене точно немає. Але таке життя», - сказав спікер.

Нагадаємо, 11 жовтня 2011 року Печерський районний суд Києва засудив Тимошенко до семи років позбавлення волі за перевищення повноважень під час підписання газових контрактів з Росією у 2009 році. Вона відбуває покарання у Качанівській виправній колонії у Харкові з кінця грудня 2011 року. З 9 травня 2012 року Тимошенко проходить курс лікування в Центральній клінічній лікарні №5 «Укрзалізниці» в Харкові.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

197