Уряд високо цінує добропорядну та об'єктивну роботу засобів масової інформації. Про це заявив прем'єр-міністр Микола Азаров у четвер під час урочистої зустрічі з представниками засобів масової інформації з нагоди Дня журналіста, повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.

«Уряд високо цінує роботу засобів масової інформації. Добропорядна й об'єктивна оцінка роботи уряду в цілому і міністерств, органів місцевої влади та місцевого самоврядування й надання громадськості різнобічної інформації надзвичайно важливо. Це, перш за все, допомагає нам у роботі», - сказав Азаров.

Разом з тим він підкреслив, що уряд детально аналізує кожен сигнал ЗМІ про порушення, які відбуваються на місцях, і по них проводяться розслідування і дається відповідна оцінка і, зокрема, приймаються і кадрові рішення щодо тих чи інших керівників.

«Робота ЗМІ доповнює професійно орієнтовані системи контролю, в уряду і міністерств вона допомагає нам тримати ситуацію під контролем і об'єктивно приймати рішення. Тому я хочу щиро подякувати журналістам за роботу», - підкреслив глава уряду.

Прем'єр-міністр вручив представникам ЗМІ урядові нагороди.

Нагадаємо, Президент України Віктор Янукович пообіцяв завжди відстоювати і захищати право кожного громадянина на свободу слова.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

187