Голова Верховної Ради України Володимир Рибак не виключає, що сьогодні о 16.00 може відбутися виїзне засідання парламенту. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, він заявив на брифінгу парламентським журналістам.

«Я допускаю, що буде виїзне засідання ВР. Я не знаю, де і як», - сказав він.

У той же час він не виключив, що опозиція все таки розблокує роботу ВР і ввечері депутати зможуть попрацювати в сесійній залі. «Немає нез'ясованих питань, щоб ВР не працювала», - зазначив голова ВР.

За його словами, він не може ні сьогодні, ні завтра зустрітися з Президентом Віктором Януковичем, щоб поговорити з ним про вимоги опозиції, оскільки він перебуває з офіційним візитом у Сербії.

Нагадаємо, сьогодні народним депутатам були роздані примірники щорічного послання Президента до Верховної Ради «Про внутрішній і зовнішній стан України у 2013 році».

Парламентарії від опозиції заблокували трибуну Верховної Ради України і зажадали, щоб Президент особисто прийшов до парламенту і виступив зі щорічним посланням.

Як повідомлялося, 4 квітня депутати більшості провели засідання в актовій залі комітету Верховної Ради, оскільки сесійну залу парламенту на вул. Грушевського було заблоковано опозиціонерами.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

270