Народний депутат від фракції Партії регіонів Ярослав Сухий не розуміє і не схвалює небажання опозиції знайомитися зі щорічним посланням Президента до Верховної Ради.

«Позиція нинішньої опозиції дивна і неконструктивна і має на меті лише привернути до себе увагу. Є щорічне послання Президента України до ВР. І якщо опозиціонери хочуть поставити запитання - запросимо Президента, і вони зможуть їх поставити. А інші кроки опозиції з цього приводу свідчать про те, що креатив у них вичерпався, і їх не цікавить доля держави, майбутнє держави, шляхи модернізації всіх сторін суспільно-економічного життя України. Тому я такі дії опозиції не розумію і не схвалюю», - цитує слова нардепа прес-служба ПР.

Сухий також звернув увагу на те, що сьогодні депутати повинні узгодити цілий пакет законопроектів про діяльність щодо збору податків, вексельної системи, виборів членів Вищої ради юстиції та порядку проведення цих виборів. «Тому, я думаю, перерву в роботі Верховної Ради взято мотивовано. Керівники фракцій зараз зібралися у голови ВР для того, щоб обговорити порядок нашої роботи, щоб вона була нормальною, цивілізованою і, найголовніше, конструктивною й ефективною», - підкреслив регіонал.

Нагадаємо, сьогодні народним депутатам були роздані примірники щорічного послання Президента до Верховної Ради «Про внутрішній і зовнішній стан України у 2013 році».

Парламентарії від опозиції заблокували трибуну Верховної Ради України і зажадали, щоб Президент особисто прийшов до парламенту і виступив зі щорічним посланням.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

140