Парламентарії від опозиції заблокували трибуну Верховної Ради України і вимагають, щоб Президент особисто прийшов до парламенту і виступив зі щорічним посланням перед парламентарями, передає кореспондент ForUm'у.

Зокрема, депутати від опозиції підійшли до президії ВР, стовпившись біля трибуни парламенту. Крім того, на трибуні парламенту і на ложі Глави держави представники опозиції склали екземпляри щорічного послання Президента до Верховної Ради «Про внутрішній і зовнішній стан України у 2013 році».

Як пояснив нардеп від «Батьківщини» Андрій Пишний, мета акції - домогтися, щоб у парламент прийшов Президент. «Замість книг повинен виступити сам Президент, а не надсилати сюди підручники», - сказав він.

Народний депутат від фракції «Свобода» Богдан Бенюк заявив кореспонденту ForUm'у, що його колеги від фракції залишили послання собі, щоб у майбутньому використовувати його для посилення шумових ефектів. «Ми залишили ці книги, щоб стукати, якщо нардепи будуть виступати російською мовою. Ці книги товсті для цього підходять. Вони об'ємом, як два «Кобзарі».

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

321