У другому півріччі по всій країні почнеться реалізація близько 800 інвестиційних проектів на суму до 50 мільярдів гривень. Про це заявив Президент України Віктор Янукович під час зустрічі з представниками українських засобів масової інформації напередодні Дня журналіста, повідомили ForUm'у у прес-службі Глави держави.


Під час неформального спілкування учасники зустрічі обговорили широке коло актуальних економічних і політичних питань.
 

Так, говорячи про розвиток держави, Президент відмітив важливість розвитку інфраструктури країни, залучення інвестицій і розвитку державно-приватного партнерства.
 
«Треба вкладати більше коштів в інфраструктуру, в розвиток регіонів. Якщо ми не будемо вкладати - не буде розвиватися країна», - зазначив Янукович.
 

Серед іншого, Президент підкреслив важливість просування національних інтересів держави, зокрема в контексті економізації зовнішньої політики країни.

День журналіста - щорічне професійне свято працівників засобів масової інформації в Україні. Датою святкування визначено 6 червня - день прийняття Спілки журналістів України до Міжнародної федерації журналістів у 1992 році.

Янукович зустрівся з представниками українських ЗМІ напередодні свята, оскільки 6-7 червня здійснить офіційний візит до Республіки Сербія.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

283