На вулицях міста Києва буде проведено капітальний ремонт дорожнього покриття. Як повідомляє прес-служба КМДА, відповідне розпорядження підписав голова КМДА Олександр Попов.

Згідно з документом, замовником виконання робіт визначено «Київавтодор».

Компанії доручено в установленому порядку вибрати генеральну підрядну організацію на виконання робіт та забезпечити розробку і затвердження проектно-кошторисної документації.

Фінансування робіт здійснюватиметься в межах бюджетних призначень, затверджених у бюджеті м. Києва на капітальний ремонт об'єктів вулично-дорожньої мережі на 2013-й і наступні роки.

Зокрема, в Голосіївському районі відремонтують шляхопровід на перетині проспекту Науки та магістралі безперервного руху. У Дарницькому районі капремонт проведуть на вул. Російська, вул. Горького, вул. Садова. У Деснянському районі будуть відремонтовані вулиці Путивльська і Радистів; у Дніпровському - вул. Петра Запорожця; в Оболонському - вулиці Куренівська та Прирічна.

У Печерському районі ремонт проведуть на вул. Михайла Грушевського (на ділянці від вул. Шовковичної до вул. Івана Мазепи) та вул. Марії Приймаченко (на ділянці від вул. Лесі Українки до вул. Патріса Лумумби).

У Подільському районі проведуть ремонт просп. Правди, вул. Хорива; в Святошинському - просп. Відрадний, вул. Генерала Наумова, Тулузи, Василя Кучера, Василя Стуса.

У Солом'янському районі капремонту підлягають вулиці Єреванська, Радянська, Шевченка, Героїв війни. Крім того, у Шевченківському районі проведуть ремонт вулиць Черкаська та Ольжича.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

195