Київ має намір наполягати на допомозі держбюджету у вирішенні питання із зсувами.

Про це йшлося сьогодні на засіданні Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Київської міської державної адміністрації.

«Це повинна бути серйозна програма, яку ми повинні презентувати Кабінету Міністрів. Тому що без підтримки уряду відреагувати на все, що у нас є сьогодні, буде складно», - підкреслив Попов.

За його словами, на реалізацію всіх заходів щодо недопущення зсувів або мінімізації їх наслідків необхідний величезний ресурс, повідомляє «УНІАН».

«Ми попередньо над цим працювали і направляли відповідні пропозиції уряду. Вони досі не підтримані. Тому я пропоную, щоб ми повернулися до цього, давайте піднімемо нашу переписку і спілкування з Кабміном, щоб вони розглянули на окремому засіданні це питання. Нам точно потрібно свою стурбованість цією проблемою висловити більш рішуче і більш наполегливо», - звернувся Попов до керівників відповідних департаментів КМДА.

Нагадаємо, раніше голова КМДА Олександр Попов заявив, що з бюджету Києва було додатково виділено 10 млн грн на протизсувні заходи.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

141