Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко обговорив з директором Федерального бюро розслідувань США Робертом Мюллером співробітництво у сфері комп'ютерних розслідувань і питання боротьби з корупцією. Про це ForUm'у повідомили в управлінні по зв'язках з громадськістю МВС.
 
«Ми зацікавлені у продовженні вивчення досвіду США у сфері захисту інтелектуальної власності та боротьби з кіберзлочинністю, адже сьогодні це питання актуальне не тільки для нашої країни, але і у всьому світі в цілому», - зазначив Захарченко.
 
Він також відмітив високий рівень співпраці правоохоронних структур обох країн за останній рік в області спільних розслідувань кіберзлочинів.
 

У свою чергу Мюллер зазначив, що є ще декілька сфер, у яких співпраця і робота правоохоронних органів у цілому дуже важлива для успішного просування країни. За словами директора ФБР, боротьба з порушеннями прав інтелектуальної власності, зокрема, боротьба з інтернет-піратством, - одне з таких важливих питань.

«Ми вдячні МВС України за ті заходи, які вживаються у сфері боротьби з цим злочином, однак ми готові і надалі працювати з вами, щоб обмежити потрапляння на ринок матеріалів, які порушують права інтелектуальної власності», - зазначив глава ФБР.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

303