Кабінет Міністрів заслухає звіт про ліквідацію стихійного лиха в Одесі на наступному тижні. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, у ході засідання Кабміну в середу заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров.

«У понеділок я доручив Міністерству фінансів оперативно виділити кошти на ремонт двох тролейбусних маршрутів в Одесі, заміну обірваних дротів. А також до четверга завершити підрахунок основних збитків і профінансувати відповідні роботи з ліквідації наслідків стихійного лиха. Наступного тижня уряд заслухає звіт про реалізацію намічених заходів», - зазначив прем'єр.

За його словами, він задоволений роботою рятувальників, які займаються ліквідацією стихійного лиха в Одесі.

«Я прекрасно розумію, як зараз важко одеситам: стихійне лихо на кілька днів порушило нормальне функціонування міста. Перед відповідними службами поставлене завдання якнайшвидше подолати наслідки негоди. Прошу тільки з розумінням поставитися до того, що ліквідація таких масштабних руйнувань вимагає часу. Хочу відзначити у цій ситуації чітку злагоджену роботу нашої служби з надзвичайних ситуацій, військових і добровольців-волонтерів. Люди приходили на допомогу професіоналам, розчищаючи завали і ліквідовуючи пошкодження», - сказав Азаров.

Як раніше повідомляв ForUm, найсильніший ураган зі зливою і грозою пронісся над Одесою увечері 31 травня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

217