Президент України Віктор Янукович готовий особисто виступити зі щорічним посланням до Верховної Ради про внутрішнє і зовнішнє становище країни. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, заявив представник Президента України у Верховній Раді, народний депутат від фракції Партії регіонів Юрій Мірошниченко.

«Президент висловив готовність представити його (послання. - Ред.) особисто, звичайно, у форматі виступу, а не зачитування всього тексту, оскільки він об'ємний», - сказав представник Президента.

Мірошниченко підкреслив, що саме від готовності опозиції дозволити Президенту виступити залежатиме його присутність у парламенті. «Це питання залишається відкритим і ніяких конструктивних пропозицій від опозиції ми поки не чули», - зазначив нардеп.

Мірошниченко поінформував, що на даний момент лідери парламентських фракцій збираються на нараду в кабінеті голови ВР Володимира Рибака, де обговорюватиметься питання щорічного послання Президента.

Нагадаємо, 3 червня голова парламенту Володимир Рибак заявив, що текст щорічного послання Президента Віктора Януковича надійшов до Верховної Ради.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

213