У Києві за період з 27 травня по 1 червня демонтували 246 малих архітектурних форм, повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Зокрема, як зазначається в повідомленні, силами комунального підприємства «Київблагоустрій» та районних у Києві держадміністрацій демонтовано 205 тимчасових споруд, а також силами власників у результаті вжитих заходів демонтовано 41 тимчасову споруду.

Так, у Дарницькому районі на вул. Бориспільській, 2, демонтовано 2 торгові ряди, які складалися з 15 ролетів. Ці споруди загороджували значну частину тротуару, створюючи небезпеку для громадян, які змушені були пересуватися по проїжджій частині вулиці.

Також у Дарницькому районі демонтовано незаконно встановлені на тротуарах тимчасові споруди на вул. Бориспільській, 3 (2 об'єкти), 17, вул. Вірменській, 6, вул. Вересневій, 4 (4 об'єкти), вул. Привокзальній, 3, вул. Ревуцького, 14. Демонтовано також великий павільйон на вул. Світлій, 3, який був встановлений у парковій зоні.

Крім того, у Деснянському районі було демонтовано тимчасові споруди на вул. Братиславській, 14-Б, вул. Жукова, 53 (у тимчасовому спорудженні здійснювали продаж алкогольних виробів), на Лісовому проспекті, 25 (2 об'єкти), проспекті Маяковського, 75/2 (2 об'єкти), вул. Сабурова, 13.

У Подільському районі демонтовано 2 тимчасові споруди на вул. Н.Ужвій, 4 і 8. У Солом'янському районі на вул. Волгоградській, 6, демонтовано кіоск, який був розміщений під вікнами житлового будинку. У цій тимчасовій споруді цілодобово здійснювали продаж алкогольних напоїв, на що надходило багато скарг від мешканців.

У Шевченківському районі на вул. Вокзальній, 1, демонтовано торговий ряд, який складався з 8 ролетів і займав весь тротуар.

Як раніше повідомляв ForUm, глава КМДА Олександр Попов планує найближчим часом масовий демонтаж незаконно встановлених кіосків.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

162