Прокуратура АР Крим завершила розслідування у кримінальному провадженні щодо колишнього Ялтинського міського голови Олексія Боярчука. Як повідомляється на сайті прокуратури, обвинувальний акт готується для передачі до суду.

Згідно з повідомленням, екс-меру інкримінується зловживання службовим становищем та перевищення повноважень при вирішенні питань про надання у власність та користування територій і майна у Великій Ялті.

Нагадаємо, чиновнику інкриміновано незаконне надання обслуговуючому кооперативу земельної ділянки площею 3 га вартістю 10 млн грн.; двом ТОВ - майнових комплексів за заниженою орендною ставкою, чим завдано збитків на суму понад 250 тис. грн. і т.д.

За поданням прокуратури АР Крим судом підозрюваному було обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 92 тис. грн.

Як повідомляв ForUm, у квітні прокуратура АР Крим повідомила колишньому меру Ялти Олексію Боярчуку про підозру у зловживанні службовим становищем і перевищенні повноважень при вирішенні питань про надання територій у Великій Ялті.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

225