Верховній Раді не вистачило голосів для направлення 5 законопроектів, прийнятих за основу на виїзному засіданні, в комітети для підготовки до повторного другого читання. Про це передає кореспондент ForUm'у із сесійної зали парламенту.

Так, за прийняття законопроекту №1154 «Про особливості діяльності санаційного банку» проголосували 210 з 336 народних депутатів, зареєстрованих у сесійній залі.

Після цього голова ВР Володимир Рибак оголосив, що розгляд п'яти законопроектів у сесійній залі відкладається.

Зокрема, відкладено розгляд законопроектів про внесення змін до ст. 21 закону про судову експертизу щодо кадрового забезпечення, про внесення змін до закону про екстрену медичну допомогу щодо бюджетного фінансування, про внесення змін до деяких законодавчих актів у зв'язку з введенням держреєстрації майнових прав на нерухоме майно, про погашення заборгованості держпідприємств вугільної галузі до Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, про внесення змін до закону «Про угоди про розподіл продукції» щодо державного регулювання підписання та виконання угод.

Після цього нардепи приступили до розгляду законопроектів у першому читанні.

Як раніше повідомляв ForUm, 4 квітня депутати від більшості провели засідання в будівлі комітетів ВР на вул. Банковій, оскільки представники опозиції заблокували трибуну парламенту.

16 травня парламентарії від опозиції відмовилися розглядати у другому читанні законопроекти, прийняті в першому, під час виїзного засідання парламенту.

Кабінет Міністрів просить Верховну Раду прискорити розгляд урядових законопроектів, спрямованих на поліпшення соціального стану та зміцнення економічного зростання в країні.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

283