Близько половини українських пляжів отримали дозволи на роботу. Про це повідомляє прес-служба Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ.

Зокрема, за даними прес-служби, тільки 565 пляжів або 52% від загальної кількості отримали дозволи на роботу від Державної санітарно-епідеміологічної служби.

При цьому 100% пляжів отримали дозволи СЕС на роботу в Івано-Франківській, Миколаївській, Сумській, Тернопільській, Харківській, Херсонській областях та Севастополі. У той же час, у Полтавській і Черкаській областях жоден пляж не отримав дозвіл на роботу.

Як зазначають у міністерстві, станом на 31 травня на 1008 пляжах, що становить 92% від їх загальної кількості, проведені роботи з очищення. Наразі в регіонах тривають роботи з очищення пляжів, включаючи підготовку водопровідних мереж, ремонт та реконструкцію пляжного устаткування, а також установку сміттєвих урн, тіньових навісів і кабін для переодягання.

Як повідомляв ForUm, минулого тижня міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Темник заявив, що не виключає прийняття кадрових перестановок у разі, якщо в найближчий тиждень ситуація з підготовкою українських пляжів до купального сезону не зміниться.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

202