Поп-співачка Ріанна визнана найсексуальнішою жінкою планети на даний момент. Такого титулу 25-річна співачка удостоїлася від чоловічого журналу Complex. Всього у топ-лист потрапили сто жінок: актриси, співачки, телеведучі, моделі та інші знаменитості.
 

Complex відмітив Ріанну за її особливу активність і успішність в першій половині 2013 року. Головним досягненням співачки журнал назвала успіх на премії «Греммі», де вона отримала сім нагород. Крім того, видання вказало і на інші види діяльності Ріанни, зокрема, її роботу в модній індустрії (вона запустила власну колекцію одягу) та участь у кінопроектах, пише «Lenta.ru».

Друге місце в списку найсексуальніших жінок за версією Complex зайняла актриса Елісон Брі (вона відома за роллю в серіалі «Божевільні»). Третьою стала володарка премії «Оскар» Дженніфер Лоуренс. Топ-10 найсексуальніших жінок планети виглядає так:
 
Ріанна
Елісон Брі
Дженніфер Лоуренс
Бейонсе
Керрі Вашингтон
Селена Гомес
Нікі Мінаж
Емілія Кларк
Майлі Сайрус
Кім Кардашьян.

Ріанна регулярно потрапляє до списків найсексуальніших жінок різних журналів. Так, нещодавно вона посіла третє місце в топ-листі журналу «Maxim» і друге в списку FHM.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1938