У Полтавській області за фактом дорожньо-транспортної пригоди за участю працівника міліції керівництвом Управління МВС призначено службове розслідування.

За інформацією відділу по зв'язках з громадськістю облуправління міліції, повідомлення про ДТП надійшло 1 червня близько 23:00.

Під час з'ясування обставин події встановлено, що по вулиці Погребняка у бік вулиці Леніна у Зінькові рухався автомобіль «ВАЗ-21104» під керуванням 25-річного старшого лейтенанта міліції місцевого райвідділу. У момент роз'їзду із зустрічним транспортним засобом водій «ВАЗ» вчинив наїзд на 37-річну місцеву жінку і на учениць місцевої школи 16-и та 17-и років, які рухалися в зустрічному напрямку по узбіччю проїжджої частини.

Унаслідок ДТП 37-річна жінка отримала тілесні ушкодження у вигляді травматичної ампутації нігтьової фаланги пальця руки і рваної рани гомілки.

Школярки отримали тілесні ушкодження у вигляді подряпин руки і ноги, після надання медичної допомоги їх відпустили додому.

Водій автомобіля не травмувався.

За фактом аварії Зіньківським райвідділом міліції відкрито кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України (порушення Правил дорожнього руху, що спричинило потерпілому тілесні ушкодження).

Відповідно до висновку медиків, ознак сп'яніння у водія «ВАЗ» не виявили.

Міліціонер знаходився поза службою і керував власним автомобілем.

Подальшу перевірку проводить прокуратура Зіньківського району. Крім того, керівництвом УМВС створено комісію, якій доручено провести службове розслідування за фактом ДТП.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

293