На позачергових виборах міських голів 2 червня 2013 року у Криму, Закарпатській, Київській, Луганській, Миколаївській та Чернівецькій областях перемогли 6 кандидатів, які були висунуті і підтримані Партією регіонів. Про це йдеться у заяві, опублікованій на офіційному сайті політсили.

Так, на посаду голови Ялтинської міської ради Автономної Республіки Крим більшість виборців підтримала кандидата від ПР, секретаря Ялтинської міської ради Сергія Ілаша.

На виборах у Берегівську міську раду Закарпатської області перемогу здобув перший заступник міського голови Берегівської міськради Золтан Бабяк.

На виборах голови міста Василькова Київської області переміг голова Васильківської міської організації ПР Володимир Сабадаш.

На виборах голови Алчевської міської ради Луганської області перемогу здобув перший заступник голови Алчевської міської ради Володимир Косюга.

Більшістю голосів обрано голову Вознесенської міської ради Миколаївської області - перший заступник голови Вознесенської міськради з питань діяльності виконавчих органів ради Віталій Луков.

Головою Новодністровської міської ради у Чернівецькій області обраний кандидат від ПР Володимир Мельник.

Нагадаємо, вчора, 2 червня, у 117 населених пунктах України відбулися позачергові вибори сільських, селищних та міських голів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

298