За півтора місяця всеукраїнської акції «Заради життя!» клієнти ПриватБанку перерахували понад 700 тисяч гривень на придбання найнеобхіднішого обладнання для порятунку недоношених дітей. Як повідомили у банку, всього в рамках акції планується передати міським лікарням сучасне обладнання для новонароджених на суму більше мільйона гривень, пише «Gazeta.ua».

«Це найбільш передове медичне обладнання, яке може рятувати щороку сотні дитячих життів, - сказав голова правління ПриватБанку Олександр Дубілет. - У рамках акції, за яку проголосували самі клієнти, банк не тільки організовує збір коштів, а й забезпечує повний контроль за використанням грошей, проведенням тендеру, закупівлею, доставкою та роботою обладнання».

За допомогою нового благодійного проекту банку, партнером якого виступила Дніпропетровська благодійна організація «Сяйво веселки», дитячим лікарням буде передано обладнання, без якого сьогодні неможливо забезпечити виживання недоношених немовлят. У першу чергу, це шприцеві перфузори, реанімаційні столи для новонароджених, системи для неінвазивної вентиляції легенів та інше обладнання.

Благодійний внесок у програму порятунку новонароджених дітей «Заради життя!» можна зробити в будь-якому банкоматі ПриватБанку по всій Україні. Підтримка доброї справи займе пару натискань на клавіші банкомата - потрібно тільки обрати суму пожертвування і підтвердити перерахування коштів. Мінімальна сума пожертвувань не обмежена.

Благодійна програма ПриватБанку «Допомагати просто!» діє з 2010 року і дає можливість клієнтам банку брати участь у благодійних проектах, спрямованих на підтримку дітей-сиріт, тяжкохворих дітей та цільових проектах допомоги постраждалих від стихійних лих і катастроф. Внести свій внесок у добру справу можна, перерахувавши суму пожертвувань у банкоматах банку або надіславши на благодійність дрібну здачу у відділеннях банку (до 1 грн). У рамках програми «Допомагати просто!» вже зібрано 8 млн 136 тис. грн для дитячих будинків та понад 4,5 млн грн на цільові благодійні програми.

Всі операції в рамках благодійних програм ПриватБанк здійснює без комісій, а всю інформації про кожне зарахування та подальше використання коштів можна побачити на сайті blago.privatbank.ua.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

161