Кількість потерпілих під час урагану в Одесі станом на 10:00 становить п'ятеро осіб, повідомляли у прес-службі Одеської міськради.

Як повідомляється, під час урагану сталося два випадки ураження електрострумом, у тому числі один - з летальним результатом. На вулиці Педагогічна, 18, від ураження струмом 48-річний чоловік загинув на місці.

 
 
Другий випадок - жінка на вулиці Піонерській, 24, у дворі будинку отримала опік кисті руки і була госпіталізована до Лікарні водників.

Крім того, через зірваний даху будинку постраждала жінка - черепицею їй проломило голову. Потерпіла наразі госпіталізована з відкритою черепно-мозковою травмою у міськлікарню №11. Ще одна дівчина з серйозними травмами була доставлена ​​ в одну із приватних лікарень міста. У постраждалої, на яку впала гілка, політравма.

За інформацією заступника головлікапя Служби «швидкої допомоги» Світлани Ларченко, в даний час 66 бригад швидкої допомоги працюють у нормальному режимі.

Раніше прес-служба Держслужби з надзвичайних ситуацій в Одеській області повідомила, що внаслідок урагану одна людина загинула, ще двоє - травмовані.

Нагадаємо, в ніч на суботу, 1 червня, на Одесу обрушився найпотужніший ураганний вітер з дощем. Затопило кілька вулиць, місто зупинилося у величезних заторах.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

904