Президент України Віктор Янукович наголошує на необхідності створення гідних умов для повноцінного і всебічного розвитку та перебування у сімейному колі кожної дитини, повідомили у прес-службі Президента. Про це йдеться у його зверненні з нагоди Дня захисту дітей.

«Щороку на початку червня ми відзначаємо День захисту дітей - свято, яке є не тільки національним, а й міжнародним, з більш ніж піввіковою історією. Діти - наш найдорожчий скарб, майбутнє і надія країни. Головний обов'язок родини, школи, органів державної влади, громадськості - забезпечувати належний рівень виховання і дотримання їхніх прав, постійно дбати про формування їхніх здібностей та інтересів», - зазначив Янукович.

За його словами, «ми несемо велику відповідальність за дітей, їхнє безтурботне дитинство і щасливе завтра. Саме тому серед соціальних ініціатив - створення гідних умов для повноцінного та всебічного розвитку і перебування у сімейному колі кожної дитини».

Янукович подякував усім, хто «присвятив своє життя вихованню молодого покоління: батькам, педагогам, тренерам, соціальним працівникам. Слова особливої ​​ поваги - людям, які щодня піклуються про дітей, які залишилися без батьківської опіки і найбільше потребують нашої уваги, тепла і любові».

Він побажав «юним громадянам України і всім, хто відкритий серцем до дітей та їхніх проблем, міцного здоров'я, благополуччя, здійснення задумів і бажань».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

423