Україна зможе брати участь у роботі Євразійської економічної комісії (ЄЕК) Митного союзу на всіх рівнях. Про це глава колегії ЄЕК Віктор Христенко заявив після підписання меморандуму про поглиблення взаємодії з Україною, передає кореспондент ForUm`у.

За словами чиновника, сьогоднішній документ передбачає можливість включення представників України на всіх рівнях, починаючи з президентського, в раду і колегію Комісії.

«Це означає, що країна може брати участь у діяльності всіх структур МС та Єдиного економічного простору, отримати доступ до всієї інформації, формулювати пропозиції для розгляду і мати уповноваженого представника при органах МС і ЄЕП», - уточнив Христенко.

Він додав, що ця подія надає співпраці у рамках СНД нового імпульсу. «Ми довели, що інтеграційні процеси на пострадянському просторі не тільки не мертві, але й активно розвиваються у різних формах і на різних рівнях, взаємно доповнюючи один одного у спільних інтересах країн-учасників», - уклав глава колегії ЄЕК.

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Микола Азаров і голова колегії Євразійської економічної комісії Віктор Христенко підписали в Мінську меморандум про поглиблення взаємодії.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

273