У Києві правоохоронці посилять патрулювання під час святкування Дня захисту дітей та шкільних випускних вечорів, повідомили у Відділі зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України у столиці.

Зокрема, як зазначають у міліції, на вихідних у Києві пройде низка масових заходів у різних районах, присвячених Дню захисту дітей і випускним вечорам.

У центральній частині міста заплановано багато заходів для дітей, різноманітні змагання, виставки, веселі старти на роликових ковзанах, організують дитяче розважально-ігрове містечко та концерт юних талантів, майстрів української естради «Світ талантів - цвіт нації», йдеться у повідомленні.

Київська міліція посилить охорону громадського порядку у місцях проведення урочистих заходів. Під час святкування буде посилено патрулювання у місцях скупчення людей, на зупинках громадського транспорту і в метрополітені. Також у центральній частині міста буде обмежено рух автотранспорту, поінформували у ГУ МВС.

Крім того, у місцях проведення випускних вечорів будуть здійснювати патрулювання по районах міста мобільні автопатрулі з числа працівників патрульної служби, управління громадської безпеки, управління Державної автомобільної інспекції.

Нагадаємо, у Харківській області під час проведення у школах випускних громадський порядок забезпечуватимуть майже 1,5 тисячі співробітників міліції.

У Дніпропетровську за правопорядком під час випускних вечорів стежитимуть майже 600 співробітників міліції, по 2 людини на кожен клас.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

323