Виконавчий комітет Миколаївської міської ради у п'ятницю, 31 травня, затвердив перелік місць масового відпочинку в місті, скоротивши кількість пляжів з 5 до 2, повідомили у міськраді.

Традиційно цього літа у Миколаєві працюватимуть пляж «Стрілка» (у районі парку «Перемоги») і «Чайка» (Корабельний район).

Крім того, визначено місця відпочинку: човнова станція «Локомотив» (провулок Зоряний), обласний яхт-клуб, берегова зона «Намив», «Маяк» (вул.Менделєєва), КДЮСШ «Комунарівець» (пр.Героїв Сталінграда,2/4 ), СДЮШОР з академічного веслування (вул.Маршала Малиновського,74), ДЮСШ №2 (вул.Спортивна,11) та ШВСМ (Інгульський спуск), передає «УНІАН».

Як розповів на засіданні виконкому начальник управління з питань надзвичайних ситуацій Олександр Герасименя, протяжність берегової зони Миколаєва - 128 км, на ній розташовується 10 спортивних шкіл, 22 бази-стоянки водного транспорту, 3 об'єкти рибальства, пляжі та місця відпочинку.

На сьогоднішній день у Миколаєві повністю готові до роботи обидва пляжі, скрізь проведено водне обстеження у зоні відпочинку на Намиві.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

358