В одній із квартир у будинку по вулиці Межигірській три дівчини отримали вогнепальні поранення.

Як повідомляє відділ зв'язків з громадськістю столичного управління міліції, повідомлення про подію надійшло о 04:00.

За словами потерпілих, знайомий стріляв по них із травматичної зброї.

Як з'ясували правоохоронці, у квартирі, де скоєно злочин, 20-річні дівчата надавали сексуальні послуги під наглядом 42-річної господині. Нападник виявився клієнтом.

20-річний киянин у той вечір сумлінно заплатив за послуги 500 гривень, після чого попросився переночувати. Цікаво, що наявність зброї легковажні дівчата помітили відразу, проте цей факт їх не насторожив. Хлопця залишили на ніч. Всі розійшлися по кімнатах.

«Під ранок клієнт влетів у кімнату дівчат і почав стріляти із травматичної зброї і вимагати гроші. Жінки отримали численні поранення в область обличчя, потилиці, плечей і спини. Нападник заволодів золотими прикрасами, трьома мобільними телефонами і грошима у сумі 2500 гривень», - повідомили у міліції.

При огляді квартири вилучені гільзи, гумові кулі і сліди пальців рук.

Подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального злочину передбаченого ч.1 ст.187 Кримінального кодексу України - «Розбій».

Надалі за підозрою у скоєнні цього кримінального злочину оперативники затримали 20-річного, раніше несудимого і працюючого киянина.

Хлопець повністю зізнався у скоєнні розбійного нападу, проведено упізнання з потерпілими. Слідчим відділом Подільського районного управління столичної міліції зловмиснику обрано запобіжний захід - затримання.

Триває досудове розслідування.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

220