У межах компетенції влади АР Крим буде проведено ретельне розслідування обставин нещасного випадку в дитячому санаторії «Юність» у смт Сімеїз. Як повідомляє управління інформаційної політики Ради міністрів АРК, про це заявив голова Ради міністрів Криму Анатолій Могильов.

Згідно з повідомленням, за його дорученням створена відповідна міжвідомча робоча група, яка працює на місці події. Сьогодні Могильов повертається до Криму з робочого відрядження до Києва і візьме розслідування під особистий контроль.

«Ми сприймаємо те, що трапилося, величезною трагедією не тільки для батьків дітей, а й для всіх кримчан. Рада міністрів Криму зробила все можливе для надання повноцінної медичної допомоги постраждалим дітям. Але, на жаль, можливості медицини не безмежні, одну дитину ми втратили. Ще одна дівчинка перебуває під постійною увагою медиків, вона забезпечена всіма необхідними ліками і препаратами», - сказав він.

Як наголошується в повідомленні, спальний корпус санаторію, де обвалився балкон, був побудований ще у 1906 році. Установа знаходиться у віданні Міністерства охорони здоров'я України. «На жаль, у Криму немає жодного механізму впливу на відомчі санаторії та оздоровниці. Відомства не завжди мають можливість і фінансові ресурси для підтримання належного технічного стану своїх установ», - підкреслив Могильов.

Як повідомляв ForUm, у кримському санаторії обвалився балкон, загинула дитина.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

259