Під час спецоперації працівники УМВС України в Житомирській області викрили міжрегіональний канал надходження наркотичних засобів і припинили діяльність великої нарколабораторії, повідомляє ВЗГ УМВС України в області.

У результаті проведених заходів вилучено більше кілограма амфетаміну та інші наркотичні засоби у великих обсягах.

Близько опівночі працівники ДАІ зупинили в селі Глибочиці, поблизу Житомира, автомобіль «Шевроле Авео». При огляді автомобіля в салоні були пластикові пляшки, заповнені прозорою рідиною зі специфічним запахом. Згодом з'ясувалося, що в пляшках знаходився наркотичний засіб медичного призначення обсягом до літра, обіг якого обмежено.

За даним фактом відносно водія затриманого авто розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.321 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів) Кримінального кодексу України .

У ході подальшого з'ясування всіх обставин справи в квартирі 27-річного чоловіка, яку він спеціально знімав для організації лабораторії, було вилучено шість розфасованих поліетиленових пакетів з порошкоподібною речовиною білого кольору, за попередніми висновками амфетаміном вагою близько кілограма, і пакет з речовиною помаранчевого кольору, а також обладнання та пристосування для його виготовлення.
 

За цінами чорного ринку вилучені в результаті спецоперації наркотичні засоби коштують понад 300 тисяч гривень.

За повідомленням начальника УМВС України в Житомирській області Анатолія Лазарєва, за всіма названими фактами розпочаті кримінальні провадження.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

287