Напередодні відкриття пляжного сезону, який офіційно починається 1 червня, «Київтранспарксервіс» заборонив автомобілістам в'їжджати в Гідропарк.

29 травня всі в'їзди на Венеціанський і Долобецький острови були заблоковані шлагбаумами, біля яких чергували працівники КП «Київтранспарксервіс», пише «Взгляд».

Як виявилося, на територію Гідропарку автомобілісти тепер можуть потрапити тільки за спеціальними перепустками. Їх можуть отримати лише ті, хто працює на території Гідропарку.

«Пропуск видаємо тільки в тому випадку, якщо ви надасте документи, що займаєтеся підприємницькою діяльністю на території Гідропарку. Грошовий внесок - 500 гривень до кінця сезону, тобто до 30 вересня. Для разових заїздів на територію острова ми пропуски не видаємо», - розповіли в КП «Київтранспарксервіс».

Але, незважаючи на пропускну систему, машин у Гідропарку не зменшилося. Виявилося, що з працівниками «Київтранспарксервісу» дуже легко домовитися. Всього 10 гривень - і ваша машина може спокійно проїхати на острів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

163