Члени Асоціації спеціалістів ветеринарної медицини України спільно з Держветфітослужбою звернулися до керівництва держави з пропозицією внести зміни до антикорупційного законодавства. На їхнє переконання, це має оптимізувати роботу, насамперед, практикуючих ветеринарних лікарів у сільській місцевості.

У Києві відбувся VII з'їзд Асоціації спеціалістів ветеринарної медицини України. На заході, в якому взяли участь більше 170 членів Асоціації, обговорили проблеми, з якими стикаються практикуючі ветеринарні лікарі.

Зокрема, члени Асоціації спільно з Державною ветеринарною та фітосанітарною службою України склали відкритий лист керівництву держави з пропозиціями щодо внесення важливих змін до антикорупційного законодавства. Це має оптимізувати роботу, насамперед, практикуючих ветеринарних лікарів у сільській місцевості.

Також учасники з'їзду обговорювали питання підвищення кваліфікації ветеринарних фахівців. На їхню думку, затвердження проекту положення «Про ветеринарний статуарний орган» на законодавчому рівні дозволило б наблизитися до європейської моделі роботи галузі та громадянського суспільства у цілому.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

213