ПАТ АК «Київводоканал» реконструює каналізаційні дюкерні переходи через Дніпро. Як повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації, відповідне розпорядження з метою підвищення надійності роботи каналізаційних трубопроводів підписав голова КМДА Олександр Попов.

Згідно з повідомленням, «Київводоканал» як замовник має визначити генеральну проектну та генеральну підрядну організації, розробити проектно-кошторисну документацію та затвердити її у встановленому порядку.

Фінансування здійснюватиметься відповідно до показників Програми економічного і соціального розвитку Києва на 2013 рік. Разом з тим, Департамент житлово-комунальної інфраструктури подасть пропозиції про включення цього об'єкту в програму на 2014 і наступні роки.

Як повідомляв ForUm, у квітні ц.р. Попов заявив, що КМДА почне проектування нових мереж каналізаційних дюкерів. Він уточнив, що сім мереж дюкерів, прокладених через Дніпро, експлуатуються ще з 1966 року. За словами голови КМДА, про існуючі дюкери поки немає причин хвилюватися, всі вони працюють у проектному режимі, проте нові мають бути запасним варіантом.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

140