Уряд 29 травня п.р. своєю постановою затвердив Угоду між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Індія про співробітництво у сфері оборони. Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

Як наголошується у повідомленні, у рамках співпраці буде проходити обмін візитами на офіційному і робочому рівнях; обмін досвідом та інформацією у сфері військової освіти; обмін військовими інструкторами або спостерігачами. Також буде проходити підготовка військовослужбовців шляхом участі у курсах і програмах, що проводяться у військових навчальних закладах іншої сторони, проведення спільних навчань, семінарів, дискусій і симпозіумів.

Країни також будуть обмінюватися досвідом та інформацією у сфері захисту навколишнього середовища та радіаційного, хімічного і бактеріологічного захисту; інформацією про оборонну промисловість та політику закупівлі військової техніки, озброєння і сировини.

Як повідомляв ForUm, Президент України Віктор Янукович наприкінці минулого року заявив на зустрічі з представниками індійських ділових кіл у Нью-Делі, що Україна зацікавлена ​​у довгостроковому економічному співробітництві з Індією.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

156